Сейф за колекционери на уиски - Whisky Vault

Лидия Делирадева 24 октомври 2018

Висококачественото и рядко уиски заслужава специално място в домашния бар. Въпреки това, ако се притеснявате, че в семейството има някой с "лепкави пръсти", тогава сейфът Whisky Vault може да бъде добро решение.

Осигурявайки повишени нива на сигурност за всяка изключителна селекция от уиски, всеки Whisky Vault е оборудван с непромокаем прозорец, 25 мм. болтове за заключване на вратите, дръжка с три спици, изработена от алуминиева самолетна сплав и UL сертифицирана система за електронно заключване LA GARD.

Освен това, устройството за съхранение разполага със здрава конструкция от стоманена плоча, както и със солиден шкаф от екзотично дърво.

Всеки сейф е също така индивидуално номериран и направен по поръчка, и съхранява всяка капка от ценната напитка от всякакви вреди.

Whisky Vault

Whisky Vault

Whisky Vault

previous
next

Висококачественото и рядко уиски заслужава специално място в домашния бар. Въпреки това, ако се притеснявате, че в семейството има някой с "лепкави пръсти", тогава сейфът Whisky Vault може да бъде добро решение. Осигурявайки повишени нива на сигурност за всяка изключителна селекция от уиски, всеки Whisky Vault е оборудван с непромокаем прозорец, 25 мм. болтове за заключване на вратите, дръжка с три спици, изработена от алуминиева самолетна сплав и UL сертифицирана система за електронно заключване LA GARD. Освен това, устройството за съхранение разполага със здрава конструкция от стоманена плоча, както и със солиден шкаф от екзотично дърво. Всеки сейф е също така индивидуално номериран и направен по поръчка, и съхранява всяка капка от ценната напитка от всякакви вреди.